100% Feest garantie: Chique, Stijlvol en Uniek

Ras Artiest RUBY maakt een stijlvolle mengeling van : Stevige Dance-hits, Zwoele Soul, meezingers uit Het Foute Uur, Hollandse Hits, Ballads, Energieke Dance Classics en top 40.

Welke soort muziek hoort u graag op uw feest of evenement; met Stijlvol Feestzangeres RUBY van Urk op het podium kan de middag/avond niet meer stuk. Altijd Chique, vol Energie en Gezelligheid. Door de klasse die zij uitsraalt is RUBY al jaren een veelgevraagde zangeres op diverse soorten feesten en festivals, voor kleine en grote gezelschappen, zowel particulier en in het bedrijfsleven.

Ze zingt op sportevenementen als huldigingen van Ajax, ADO Den Haag, Willem II, en op bedrijfsfeesten van Rabobank, ABN AMRO, Staalbankiers of Philips. Ook op horecabeurzen in MECC of in de RAI staat ze haar mannetje. Met haar brede repertoire, liefde voor muziek en hart voor het publiek weet ze de juiste sfeer te creƫren om uw feest een succes te maken.

Op aanvraag kan zij ook optreden samen met een dj, een live band, saxofonist, pianist of gitarist. Of vraag haar gerust in te vallen in uw eigen band, of mee te zingen met de band die u geboekt heeft. Mocht u het willen, kan RUBY niet alleen de muzikale omlijsting verzorgen, maar tevens de rol van gastvrouw op zich nemen tijdens uw evenement. Haar ervaring en professionaliteit zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de invulling en het verloop van uw evenement.

CONTACTFORMULIER