wat anderen zeggen

Jan Leliveld

Leliveld vastgoed, organisator

Ruby weet altijd de juiste snaar te raken en goed in te spelen op het publiek. Behalve dat ze er goed uitziet en goed zingt geeft ze een mooie energie. Ik zou haar in de toekomst zeker weer vragen voor een optreden.

Mike van der Laarse

Organisator

“Ik heb Ruby zien optreden bij de Studio’s in Aalsmeer. Daar hebben we nummers uitgewisseld. In een zeer prettig gesprek, kwamen we snel tot een deal”. Ruby brengt nog meer dan ik verwacht had. Ze neemt de zaal vanaf het begin mee in haar enthousiasme.
De sponsors komen mede door Ruby graag weer terug op ons feest en Ruby boeken we dan uiteraard weer.

Pierre Biesteveld

Gaypride, Amsterdam

Ruby en ik hadden direct bij de eerste ontmoeting een klik. We werken al lang samen. Ze heeft een prachtige stem, sterke vocals en ze ziet er altijd prachtig uit. Zij was de topact van ons feest. Dat heeft ze dubbel en dwars waargemaakt.
Pride was voor ons maximaal geslaagd!

Alexander en Ingrid Balk

Organisator, pianist, Alexander Hotel, Alexander Beachclub Noordwijkzanger, dirigent

Na het zien van de Theatershow ‘De weg naar 40’ was ik erg onder de indruk. Kort daarna hebben we contact gehad over ons personeelsuitje waar je meteen enthousiast op reageerde. Je begreep goed wat onze wensen waren. Op de avond zelf voelde je heel goed de sfeer en het publiek aan. Je liet al het personeel mee zingen en dansen door je verassende hits. Onze medewerkers en wij hebben het nu nog over een TOP avond. Wij zouden Ruby HEEL zeker aanraden.

Alexander Broussard

Feestavond, Bruiloft, Support act plus

Wat mij opvalt aan Ruby is haar enorme flexibiliteit. Ze is to the point en erg professioneel.
Ik werk daarom graag met haar samen. Zij zorgt zoals ook deze keer altijd voor dik tevreden klanten.

Robert Boekel

Computer programeur, Organisator, Geluidstechnicus

Het optreden was uitmuntend. De manier waarop Ruby op het publiek inspeelt is gewoon zichtbaar. In ons gesprek kwam duidelijk naar voren dat ze weet waar ze over praat en dat is belangrijk bij een goede performance.
Ruby zorgt voor tevreden klanten die graag terug komen.

Romano van Baar

Feest 40 jaar

“Zodra Ruby aan de gang ging kreeg zij de gasten op de vloer” Daar waren we erg blij mee. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde avond. Ruby en haar team verdienen alle credits wat betreft de verzorging van de muziek op ons feest.

Kees

Straatfeest Nelis Oost, Amsterdam

“We hebben Ruby geboekt op aanraden van Daan Bartels en hebben haar leren kennen als een enthousiast, betrokken en gedreven persoon. Ze geeft je het vertrouwen dat de avond een succes gaat worden, wat een heel fijn gevoel is. Het is bizar hoe snel ze de mensen vrolijk aan het dansen krijgt en het feest daardoor echt laat ‘beginnen’!
Muziek is zó sfeerbepalend, dat het belangrijk is om dit uit handen te geven aan professionals, zeker als het om en commercieel feest gaat. Niet alleen Ruby is zo’n professional, haar gehele crew gaat ervoor! Ruby kan een avondvullend programma met artiesten regelen en houdt ook rekening met het budget.

Martijn van de Berg

Strandfeest, Beachclub Bries, Noordwijk

Ruby is enthousiast, actief en heeft een goede performance. De feestavond was voor ons in een woord perfect. We zien Ruby graag weer.

Sheila Smulders

Kerk-mis, Kermis Tilburg

Ruby betovert iedereen met haar uiterlijk, warme persoonlijkheid en haar zang. Het optreden was meer dan wat er was afgesproken.
De Kerk-mis is hierdoor extra mooi geworden. We boeken Rub zeker graag  weer. Met Ruby is het altijd een feestje!

Robert Stoop

Organisator, pianist, zanger, dirigent

Samenwerken met Ruby heeft mij heel veel toffe optredens, goede gesprekken en gezelligheid opgelevert.
Wat mij altijd aan haar opvalt is haar immer voortdurend enthousiasme en professionaliteit. We werken al vele jaren samen en vanaf de eerste dag tot nu is Ruby een waardevole aanvulling.

Rob Koek

Oranjevereniging Sassenheim

Onze kennismaking verliep zeer open en constructief. We hadden wel wat ideeen maar nog geen plan. Tijdens het overleg hebben we ideen kunnen omzetten naar en goed plan. Daarbij was de bijdrage van Ruby bijzonder waardevol.
Het optreden overtrof onze verwachtingen in alle opzichten! Ruby is iemand met STER-kwaliteiten, maar zonder STER-allures. Daardoor was de samenwerking zeer prettig.

Niels Houtepen

Organisator: Bedrijfsfeest op boot

“Zeker weten!” dat we Ruby weer zouden boeken. We hebben een uitdaging bij haar neergelegd betreft de techniek op verschillende lokaties. Maar Ruby heeft meegedacht en dit keurig verzorgd. Fijn aan Ruby is dat ze ook op de verzoekjes van de gasten in kon gaan, zodat echt iedereen heeft genoten en gedanst. Geslaagd feest.

CONTACTFORMULIER