Theater

Die romantische ballad waar je telkens weer van vol schiet? Die ene dansplaat van jaren geleden die maar niet verveelt? Of dat pareltje dat iedereen allang vergeten is, maar dat voor jou een souvenir is aan een bijzonder moment?

 

Voor haar muziekprogramma Hollands uit het Hart heeft zangeres Ruby van Urk in het hele land bij gewone mensen zoals jij en ik favoriete hits van Hollandse bodem en de persoonlijke verhalen erachter opgehaald. In een prachtige, intieme show waarmee Ruby heel Nederland doorkruist, komen ze voorbij, in een geheel ander jasje of juist zoals je ze kent. Wat maakt deze liedjes zo speciaal?
Welke herinneringen roepen ze op? Met de persoonlijke anekdotes erbij is het net alsof je de songs weer voor de allereerste keer hoort en je hart er opnieuw van opengaat. ledere avond komt de spotlight te staan op een lokale gast met zijn of haar lievelingslied en verhaal. Geniet van deze theateravond vol heerlijke Hollandse liedjes. Ruby van Urk maakt er een vrolijk en ontroerend feestje van.

CONTACTFORMULIER