Jouw Feest­zangeres voor Live muziek op Evenement vind je hier

Professionele zangeres voor feest

Als je op zoek bent naar de perfecte artiest om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken, hoef je niet verder te zoeken. RUBY van Urk staat klaar om jouw party-dromen te verwezenlijken en een feest te creëren dat nog lang zal worden herinnerd.

Een Magische Mix van Muziekstijlen

Stel je voor: een artiest die naadloos schakelt tussen stevige dance-hits om de dansvloer te laten bruisen, zwoele soul om harten te verwarmen, en meezingers uit ‘Het Foute Uur’ die iedereen luidkeels meezingt. Maar dat is nog niet alles. RUBY brengt ook populaire Nederlandse hits, betoverende ballads, energieke dance classics en de nieuwste top 40-hits. Ze doet dit alles met de stijl en gratie die je alleen vindt bij de besten.

De Klasse die Stráált

RUBY is niet zomaar een artiest; ze is een stralende ster. Haar klasse en charisma maken van elk optreden een elegant spektakel. Met een indrukwekkend cv van optredens op sportevenementen met clubs als Ajax, ADO Den Haag en Willem II, en exclusieve bedrijfsfeesten voor grote namen als Rabobank, ABN AMRO, Staalbankiers en Philips, weet ze hoe ze het publiek moet betoveren en de juiste sfeer moet creëren.

Altijd Meer Mogelijkheden

RUBY is uiterst flexibel en past zich aan jouw wensen aan. Ze kan optreden met andere getalenteerde artiesten, zoals een DJ, en of een saxofonist om een unieke sound te creëren die jouw gasten zal verbazen. Ook kan ze de rol van gastvrouw op zich nemen, waardoor jouw evenement vlekkeloos verloopt. 

Boek Nu en Maak Geschiedenis

Waarom nog wachten? Als je een evenement plant dat 100% chic, stijlvol en uniek moet zijn, dan is RUBY van Urk de artiest die je nodig hebt. Laat haar magie jouw feest transformeren in een legendarische gebeurtenis. Boek nu en zet de eerste stap naar een onvergetelijke ervaring!

CONTACTFORMULIER