Ontdek de Magische Muziek van RUBY van Urk:

Een Hartverwarmende Feestartiest

Welkom in de betoverende wereld van RUBY van Urk, een unieke feestartiest wiens muziek rechtstreeks het hart raakt. Met haar ongeëvenaarde talent in live optredens, creëert RUBY een onvergetelijke ervaring voor elk evenement.

 

Ruby’s veelzijdige stijl: Van Pop,Soul to Hollandse hits

RUBY’s repertoire, dat varieert van pop tot soul en van dance tot traditionele Hollandse hits, maakt haar de ideale keuze voor uiteenlopende evenementen, waaronder bedrijfsfeesten en internationale shows. Haar vermogen om zowel ingetogen als uitbundige sferen te creëren, maakt haar optredens uniek en memorabel.

 

Een leven gewijd aan muziek

RUBY heeft samengewerkt met topartiesten en schittert regelmatig in voorprogramma’s van grote namen. Haar optredens in de Ziggo Dome en op internationale locaties tonen haar veelzijdigheid en internationale allure. Als onderdeel van de Frogettes, tourt ze met René Froger door Nederland en België, en ver daarbuiten.

 

Meer dan een Podiumartiest

RUBY’s passie voor muziek strekt zich uit tot het inspireren van anderen via haar House of Vocals, waar ze haar unieke Voice en Mindset methode deelt. Haar theaterproducties en succesvolle singles tonen haar veelzijdigheid en diepgaande muzikale connectie.

 

Boek RUBY van Urk voor een Onvergetelijk Evenement

Laat je betoveren door RUBY van Urk, een artiest die niet alleen je oren, maar ook je hart zal raken. Of het nu gaat om een intiem bedrijfsfeest of een groot internationaal evenement, RUBY’s optredens garanderen een onvergetelijke ervaring.

CONTACTFORMULIER